Top 40 legújabb link > Akvarisztika - wyw.hu

Szponzorált linkek
Akvárium szett készítése, értékesítése
http://korallsziget.hu/tengeri-akvarium/szett

Tengeri akváriumra, komplett akvárium szettre van szüksége? Gondjai akadtak az akvárium készítéssel; egyedi, professzionális darabot gyártatna? Ha szeretné, hogy halai boldogan úszkáljanak a vízben, forduljon Ön is a Korallszigethez, tekintse meg akvárium áraikat! Merüljön el bátran ajánlataikban! Hallatlan, hogy nem látta még a Korallsziget remek ajánlatait! Az akvarisztikai cég vállalja egyedi akváriumok készítését, karbantartását; ezen felül egyéb kiegészítők forgalmazását is. Ha tengeri akváriumra vagy akvárium szettre van szüksége, szerezzen be náluk mindent, egy helyen. Tekintse meg akvárium áraikat, vagy válasszon a haltartáshoz elengedhetetlen vízszűrők, lehabzók és haleleségek garmadájából. Biztosítson megfelelő körülményeket vízi élőlényeinek, hogy úgy élhessenek az akváriumban, mint hal a vízben.

Akvárium szett készítése, értékesítése
Nyirkoi, tavi szűrők, koi ponty
http://www.nyirkoi.hu

Ha azt szeretnénk, hogy tavunk valóban kertünk büszkesége legyen, akkor gondoskodnunk kell a tó mechanikai és biológiai tisztításáról. Többféle szűrési technika alkalmazott és általában egy kerti tó életében a szűrést a tulajdonosok időről időre megújítják, bővitik. Kérdés esetén tanácsot adunk, hogy a legmegfelelőbb szűrési módot és eszközt válassza.

Nyirkoi, tavi szűrők, koi ponty
akvazoo.hu - Azoo termékek hivatalos képviselete
http://www.akvazoo.hu

Cégünk az Azoo márka hivatalos magyarországi forgalmazója. Az Azoo márkanevet a tajvani székhelyű Taikong Corporation biotechnológiai cég 1996-ban hozta létre azzal a céllal, hogy kutatásaikat, fejlesztéseiket a hobby akvaristák részére is elérhetővé tegyék. Ezzel is segítve a problémamentes és természetes élővilág létrehozását otthonunkban, hogy a rohanó mindennapjainkban is részesei lehessünk a természet egy apró részének. A gyártó ISO:9000 valamint ISO:14000 certifikációval rendelkezik, megfelel a legszigorúbb előírásoknak mind a gyártástechnológia mind a termékek minősége terén. laboratóriumuk és gyártósoruk magas technikai színvonalat képvisel, előtérbe helyezve a környezetvédelmet (anyagfelhasználás, alapanyagok, technológia, stb). Webáruházunkban többet is megtudhat termékeinkről, tegyen próbára Ön is!

akvazoo.hu - Azoo termékek hivatalos képviselete
Korallszirt tengeri akvarisztikai szaküzlet és webáruház
http://korallszirt.hu

A Korallszirt Magyarország egyik legrégebben tengeri akvarisztikával foglalkozó szaküzlete, mely 1996-óta forgalmaz speciális felszereléseket, tengeri halakat, korallokat, és épít egyedi, korallszirtes akváriumokat. A Wesselényi utcai szaküzlet mellet, sok ügyfelünk kérésének eleget téve nemrég megnyitottuk webáruházunkat is, ahol minden üzletünkben is kapható termék megvásárolható köztük: lehabozók, ATI lámpák, fénycsövek, speciális áramoltató motorok és fénycsövek és Tunze, Tropic Marin, illetve Aqua Medic cégek legjobb termékei. Várunk minden tengeri akvarisztika iránt érdeklődőt!

Korallszirt tengeri akvarisztikai szaküzlet és webáruház
háziállat.hu - Akvárium
http://www.haziallat.hu/akvarium/

Háziállat Magazin Akvárium kategóriája: tengeri és édesvízi halfajok ismertetése, gondozása, hasznos tanácsok.

háziállat.hu - Akvárium
Fisch.hu
http://www.fisch.hu/

Fisch.hu - Horgász valamint akvarisztikai magazin és webáruház. Hírek, cikkek, fórum, valamint vásárlási lehetőség.

Fisch.hu
Halbetegségek és kezelésük
http://www.nigro.hu/2011/01/09/halbetegsegek-es-kezelesuk-i/

Hasznos tanácsok akvaristáknak Nigro akvarisztika Blogján: Halbetegségek és kezelésük. Megfelelő halválasztás, vízminőség.

Halbetegségek és kezelésük
Gyakori halbetegségek
http://www.haziallat.hu/akvarium/gondozas/gyakori-halbetegsegek/1714/

Gyakran előforduló halbetegségek az akváriumokban, kezdő és gyakorlott akvaristáknak. Betegségek felismerése, teendők.

Gyakori halbetegségek
Kisállat Magazin kutya-, macska-, rágcsáló-, hüllő- és haltulajdonosoknak
http://petropolis.hu/

A Petropolis Kisállat Magazin kéthavonta megjelenő, ingyenesen terjesztett lap, amely aktualitásokon keresztül különböző érdekességeket mutat be, és hasznos tanácsokkal látja el a kisállat-tulajdonosokat.

Kisállat Magazin kutya-, macska-, rágcsáló-, hüllő- és haltulajdonosoknak
Petfarm Kft. (webáruház)
http://mypet.hu/332-akvarium-kellekek-felszerelesek

Ha jó minőségű felszerelést keresel kedvencednek, jó helyen jársz! Minőségi, prémium kutyatápok, szárazeledelek, jutalomfalatok, táplálékkiegészítők, samponok és kozmetikai termékek széles kínálata kutyáknak és macskáknak. Kényeztesd el a kutyádat, cicádat, papagájodat, hörcsögödet, madárpókodat, halaidat! Hálásak lesznek érte. Kedvező árak és alacsony vagy teljesen ingyenes házhozszállítás.

Petfarm Kft. (webáruház)
Fekete fantomlazac fajtái és gondozása
http://hajdunanashalak.mindenkilapja.hu/html/22283441/render/fekete-fantomlazac

Tudományos név: Megalamphodus megalopterus. Magyar név: Fekete fantomlazac. Csoport: Pontylazacok. Származás: Dél-Amerika; Guaporé folyó (Brazília). Testhossz: 4,5 cm. Természetes élőhely: Nyugodt, sekély vizek. Viselkedés: Társas, rajokban él. Ezt a békés pontylazacot az akvaristák különösen kedvelik. Nevét a színe és úszóinak tartása miatt kapta. A hímek könnyen felismerhetők, amikor körbe-körbe úszva szembeszállnak egymással, anélkül hogy sebesüléseket okoznának. A nőstények hátúszója kevésbé fejlett, mint a hímeké, a mellúszójuk viszont piros.

Fekete fantomlazac fajtái és gondozása
Megalomphodus megalopterus
http://halberlet.atw.hu/fekete_fantomlazac.htm

Az utóbbi években importált új halak, közé tartozik. Gyors elterjedése könnyű tarthatóságának, tenyészthetőségének és nem utolsósorban szép formájának, színének köszönhető. Békés természetű, a legkisebb hallal is közös akváriumban, különös igények nélkül tartható. A hímek valamivel nagyobbra nőnek, hátúszójuk sokkal nagyobb, nyújtottabb, de nem hegyesen végződik. Testszínük erősen függ a hangulatuktól. A nőtények hátúszójában vörös és fehér, a hímek hátúszójában csak a fekete van.

Megalomphodus megalopterus
Fekete fantomlazac - Wikipédia
https://hu.wikipedia.org/wiki/Fekete_fantomlazac

A fekete fantomlazac (Hyphessobrycon megalopterus) a sugarasúszójú halak (Actinopterygii) osztályába, a pontylazacalakúak (Characiformes) rendjébe és a pontylazacfélék (Characidae) családjába tartozó faj. Forrás: Fekete fantomlazac - Wikipédia

Fekete fantomlazac - Wikipédia
Akváriumi növények
http://www.victoriaregia.hu/akvariuminovenyek.php

Victoria Regina Vízinövény kertészet: Tavirózsák, akváriumi növények, tavi növények bő választékát kínáljuk vásárlóinknak.

Akváriumi növények
A vitorláshal tenyésztése
http://www.haziallat.hu/akvarium/gondozas/vitorlashal-tenyesztes/3196/

A vitorláshal (Pterophyllum scalare) az Amazonas középső szakaszán őshonos. Az oldalon a vitorláshal tenyésztésével kapcsolatban olvashattok információkat.

A vitorláshal tenyésztése
Vitorláshal - wikipédia
https://hu.wikipedia.org/wiki/Vitorl%C3%A1shal

A vitorláshal (Pterophyllum scalare) a csontos halak (Osteichthyes) osztályába, a sügéralakúak (Perciformes) rendjébe és a Cichlidae családjába tartozó faj. Az eredeti élőhelye Dél-Amerikában található, Amazonas és mellékfolyói, de az egyik legkedveltebb akváriumi hal is. Testhossza 12-15 centiméter. Alapszíne ezüstös, függőleges fekete csíkokkal, de ma már kitenyésztettek egyszínű és megnyúlt uszonyú változatokat is.

Vitorláshal - wikipédia
Vitorláshal - Pterophyllum scalare
http://diszhal.info/Pterophyllum_scalare.php

A vitorláshal az egyik legnépszerűbb hal az akvaristák körében. Az utóbbi tíz-egynéhány évben terjedt el igazán, amióta a tenyésztők nagyon sok változatát hozták létre. A vadon élők sokkal bájosabbak, csak nem elég szaporák akkor, ha nem tudunk számukra a természetben megszokotthoz hasonló környezetet teremteni. Érdemes legalább 3 példányt vásárolni.

Vitorláshal - Pterophyllum scalare
Díszhalak - Egészség, betegség
http://diszhal.info/cikkek/halbetegsegek.php

A leggyakrabban előforduló halbetegségek tünetei, okai és lehetséges kezelésük. ...

Díszhalak - Egészség, betegség
A leggyakoribb halbetegségek
http://akvarisztika.info/index.php/halak/a-leggyakoribb-halbetegsegek-es-gyo ...

Itt a leggyakoribb halbetegségeket tárgyaljuk, és néhány szempontot adunk a felismerésükre. Nem törekedünk teljességre, mivel számos halbetegség van...

A leggyakoribb halbetegségek
Halak - hal.wyw.hu
http://hal.wyw.hu/

Hal katalógus. Halak, édesvizi és tengeri halfajták. Ponty, csuka, süllő, keszeg. Wyw hal katalógus.

Halak - hal.wyw.hu
Egyedi akvárium
http://www.egyediakvarium.hu

Ezen a weboldalon egyedi kivitelezésű akváriumok, terráriumok és a hozzájuk szervesen tartozó egyedi bútorok között böngészhet. Akvárium-terrárium kiegészítők, alapanyagok és színskálák nagy választéka áll rendelkezésére, hogy az Ön igényeinek megfelelően, pontosan tudjuk elkészíteni a kívánt akvárium összeállítását. A weboldalunkon ötleteket, híreket, érdekességeket talál, amely információk segítik Önt, hogy velünk megvalósítsa a megálmodott akváriumot vagy terráriumot.

Egyedi akvárium
Vadvilág Akvarisztikai Kereskedés
http://www.vadvilagbolt.hu

Vadvilág Díszállatkereskedés: Üzletünkben főleg díszhalakat, vízinövényeket, valamint akvarisztikai felszereléseket árusitunk széles választékban. Kizárólag általunk kipróbált, vagy törzsvásárlóink pozitív tapasztalatai alapján megismert mínőségi eleségeket, gyógyszereket és technikai berendezéseket árusítunk. Legyen szó akváriumról, szűrőről, fűtőről, díszhalról, növényről.....nálunk megtalálja. Cím: 1161 Bp Rákosi út 46. tel: 061 321-61-00 e-mail:info@vadvilagbolt.hu www.vadvilagbolt.hu Nyitvatartás: H-P:9-18-ig, Sz:10-14-ig

Vadvilág Akvarisztikai Kereskedés
Akvakertész.hu
https://akvakertesz.hu/

Magyar akvakertész fórum. Növényes akváriumok, akváriumi növények, növényes akvarisztika. Víz alatti kertészkedés.

Akvakertész.hu
eakvarium.hu
http://www.eakvarium.hu/

Nálunk minden akváriummal foglalkozó webáruház azért versenyez, hogy megelőzze a másikat, ezzel biztosítva, hogy Ön a legolcsóbban juthasson hozzá a kívánt akvárium, akvárium felszereléshez.

eakvarium.hu
Önfentartó akvárium-hogyan működik?
http://www.ecosphere.hu

Az EcoSphere ® a NASA által kivitelezett ûrkutatások eredménye, a legegyszerûbb módon demonstrálja az élõlények kölcsönös függõségét egymástól és a Föld legértékesebb alkotóelemétõl, a víztõl. Nem csupán tudományos áttörés, hanem mûalkotás is egyben. Egy igazi kincs, mely minden otthon vagy iroda legszebb dísze lehet. Tökéletes ajándék bármely korosztály számára, mert nemcsak dekoratív és szórakoztató, hanem oktató jellegû egyaránt!

Önfentartó akvárium-hogyan működik?
Green Aqua
https://www.greenaqua.hu/

Green Aqua Akvarisztikai webáruház. A növényes akvarisztika boltja. Minden ami a növényes akváriumhoz kell. Japán nature akváriumok, akvárium talajok, dekorációk, növénytápok, szűrők és technikák.

Green Aqua
Akváriumberendezés és webáruház
https://korallosakvarium.hu/

Webruházunkban vásárolhat édesvízi és tengeri akvarisztikai termékeinkből. Folyamatosan bővítjük termékkínálatunkat. Személyesen is várjuk vevőinket telephelyünkön. Néhány az általunk forgalmazott márkákból: ATI, Seachem, JBL, Korallen-zucht, Salifert, Hydor, Aquabee.

Akváriumberendezés és webáruház
Egyedi akvárium tervezés
http://www.scalare.hu

Tengeri akvárium, édesvízi akváriumok, medencék tervezése, egyedi kivitelezése, garanciális karbantartás cégeknek és magánszemélyeknek, akár a feng shui elvek szerint. Figyelembe vesszük a lakás kiépítését és a dekorációs vagy hangulatteremtő célokat, automatizáljuk az akváriumokat és teljes körű élettér kiépítésére törekszünk.

Egyedi akvárium tervezés
Édesvízi és tengeri akváriumok berendezése
http://akvarium.lapunk.hu/

Cégünk édesvízi és tengeri akváriumok berendezésével és üzemeltetésével foglalkozik! emellett a berendezéshez és karbantartáshoz szükséges termékeket forgalmazunk.

Édesvízi és tengeri akváriumok berendezése
Akváriumok webáruháza.
http://akvariumok.com

Akváriumok akvárium szettek díszhalak kerti tó és eledelek webáruháza.

Akváriumok webáruháza.
Akvarisztikai termékek elérhető áron
http://www.aqua-box.hu

Akvarisztikai termékek kedvező áron. A honlapunkon akváriumok, hozzá tartozó berendezések, szűrők, fűtők, világítások, tetők, dekorációs tárgyak, talajok és egyéb termékek közül válogathat.

Akvarisztikai termékek elérhető áron
AkváriumBútor.hu
http://www.akvariumbutor.hu

Saját gyártású akvárium bútor többféle formában és színben. Egyedi méretű bútor egyedi akvárium részére kedvező áron!

AkváriumBútor.hu
Vízalatt termesztett akváriumi növények
http://www.victoriaregia.hu/

Kertészetünk több mint 25 éve foglalkozik trópusi vízinövények, tavirózsák termesztésével és forgalmazásával. Megtalálható kertészetünkben akváriumi vízinövények, melyek kizárólag víz alatt termesztettek, valamint a ma egyre keresettebb tavirózsák és egyéb tavi növények bő választéka.

Vízalatt termesztett akváriumi növények
Victoria Regia Vízinövény Kertészet
http://www.victoriaregia.hu/

Kertészetünk több mint 25 éve foglalkozik trópusi vízinövények, tavirózsák termesztésével és forgalmazásával. Megtalálható kertészetünkben akváriumi vízinövények, melyek kizárólag víz alatt termesztettek.

Victoria Regia Vízinövény Kertészet
Fish-King az akváriumszervíz
http://www.akvariumszerviz.hu/

Akvárium karbantartás, építés - JUWEL - Eheim termékek forgalmazása

Fish-King az akváriumszervíz
Aranyhaltáp
http://www.sera.hu/?base=webshop&type=products&category=3937

Az aranyhal tenyészformái leginkább a mélyebb vízrétegekben esznek.

Aranyhaltáp
Tévhit az aranyhalak feledékenysége
https://index.hu/tudomany/halmemo/

A halak legalább három hónapig képesek emlékezni dolgokra, és azt is tudják, mikor van ebédidő.

Tévhit az aranyhalak feledékenysége
Aranyhalak
http://gportal.hu/portal/aranyhalak/

Aranyhalak. Gondozás. Egészség ... Gallery. Aranyhalak · Kellékek · Extra.

Aranyhalak
Poecilia.org
http://www.poecilia.org/start/

Poecilia is a genus of freshwater fish in family Poeciliidae of order Cyprinodontiformes. [1] The type species is P. vivipara. Live-bearers, the Poecilia ...

Poecilia.org
Bengal Danio - Devario devario
http://www.aquaticcommunity.com/fish/bengaldanio.php

Information about how to keep and care for Bengal Danio (Devario devario) in aquariums.

Bengal Danio - Devario devario
Hirdetések
Oldal leírása
akvarisztika.wyw.hu: Akvarisztika katalógus. Akvarisztikával, édesvízi és tengeri akváriumokkal foglalkozó tematikus katalógus.
Gyűjteményünkben 106 válogatott akvarisztika, akvárium témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 106 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 20727